Premium moške nogavice

LINDNER Premium Silk – nogavice iz čiste svile

namesto 14,90 €
le 13,90 €
privarčujete 7 % / 1,00 €*

Pokaži od 1 do 4 (odskupno 4 izdelkov)
 1 

*) vklj. 22 % DDV dodatno stroški dostave


Najboljši material za vaše noge
Od leta 1890 se že v četrti generaciji trudimo, za naše stranke proizvesti najboljšo kvaliteto nogavic za njihove noge. S tem si je proizvajalec LINDNER ustvaril ime tudi izven meja Evrope. Nogavice niso samo tipični vsakodnevni kos oblačila: najkvalitetnejši materiali, udobnost nošenja, kvaliteta obdelave, in modni izgled jih naredijo za Accessoires mode.

Proizvodnja
Z tradicionalno proizvodnjo in vodeno inovacijo smo v stanju ustvariti nadpovprečne kvalitetne standarde. Ne le material in disein delajo razliko – iznajdljivi detajli v proizvodnji in opremi dajo individualne in prvoklasne produkte, katere lahko naše stranke kupijo v naši prodajalni in internet-spletni trgovini.

Kakovost
Pri proizvajalcu LINDNER imajo vse oporne nogavice ročno pleteno konico z mehko obrobo in tako ne povzročajo otiščancev. Nogavice LINDNER so podvržene strogi kontroli produktov po nemškemu sistemu kontrole izdelkov. V kolikor bi kljub temu ugotovili napako na izdelku, vas naprošamo, da se takoj obrnete na naše zastopstvo ali direktno na proizvajalca.


Hotline
+386 (0)31 893 492

LINDNER SOCKS made in Germany

Prednosti:
  • Izdelki neposredno od proizvajalca
  • Izdelano v Nemčiji
  • Oeko-Tex® kvalitetna znamka
  • CE-oznaka
  • Odprema takoj po prejetju plačila
  • Možnosti plačila

    Vorkasse PayPal
    Kreditkarte via PayPal Kreditkarte via Paypal

Öko-Tex textiles Vertrauen