LINDNER otroške nogavice proti klopom


LINDNER otroške nogavice proti klopom

8,90 €

vklj. 22 % DDV dodatno stroški dostave
štev.izdelka.: 079930040001

Velikost
Barva
35-3827-3031-34
črna
Velikost: 
Barva: 

LINDNER nogavice proti klopom
V večini primerov prepozno spoznamo, da je najboljši zdravnik preventiva. Glede na ta moto sta Tueringer Tekstilinstitut TITK e.v. iz Rudolstadta in proizvajalec LINDNER iz Hoenstein-Ernstthala razvila posebno nogavico proti klopom.

Prednosti
Prednost pred starejšimi modeli je v vključevanju učinkovine (preparata) permethrin v Lyocell-celulozna vlakna in uporaba tehnike platenja pri izdelavi nogavice. Tako je obrnjeno pletivo z učinkovino navzven, notranjost pa je brez učinkovine. Za izdelavo podplata se uporablja LINDNER srebrna nit, ki povsem naravno preprečuje razvoj bakterij in glivic. S tem je onemogočen nastanek neprijetnega vonja in ustvarjen prijeten občutek svežine.

Nogavica vsebuje Lyocell-fukcionalno vlakno „Cell Solution TM protection“(reg. št.N-48783), razvito pri TITK in izdelano pri OMPG. Podatke o učinkovitosti najdete v Listi produktov podjetja OMPG pod „nevarne snovi – informacije

Kakovost
Vse nogavice proizvajalca LINDNER imajo ročno pleteno konico z mehko obrobo in tako ne povzročajo otiščancev. Nogavice LINDNER so podvržene strogi kontroli izdelkov znotraj našega sistema kontrole izdelkov. V kolikor bi kljub temu ugotovili napako na izdelku, vas naprošamo, da se takoj obrnete na naše zastopstvo ali direktno na proizvajalca.

Količina: 1 par

Sestava:

60% bombaž (vsebuje srebro), 23% umetna vlakna, 15% lyocell (insekticid integriran), 2% elasten (kemična vlakna)

Hotline
+386 (0)31 893 492

LINDNER SOCKS made in Germany

Prednosti:
  • Izdelki neposredno od proizvajalca
  • Izdelano v Nemčiji
  • Oeko-Tex® kvalitetna znamka
  • CE-oznaka
  • Odprema takoj po prejetju plačila
  • Možnosti plačila

    Vorkasse PayPal
    Kreditkarte via PayPal Kreditkarte via Paypal

Öko-Tex textiles Vertrauen