O dostavi

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila, prejeta od ponedeljka do petka do 12h, bodo realizirana še isti dan. Naročila prejeta po 12h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila, prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih, bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga s strani proizvajalca.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije – po dogovoru lahko tudi na ostalo ozemlje EU. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Stroški dostave

Stroški dostave znašajo 2,00 € in so enotni za celo Slovenijo. Dostava na ostalo območje EU je možna  po predhodnem dogovoru cene. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pošta Slovenije vam pri plačilu pošiljke po povzetju zaračuna provizijo za odkupnino v višini 1% vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,00€. Ta strošek ni zajet v izračunano poštnino.

Osebni prevzem

Izdelke, naročene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno v naših poslovnih prostorih v Ljubljani (Murgle Center, Cesta v Mestni log 55, 1. nadstropje). Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte. Osebni prevzem je mogoč le za že izvedena plačila prek spletne trgovine.

 


Hotline
+386 (0)31 893 492

LINDNER SOCKS made in Germany

Prednosti:
  • Izdelki neposredno od proizvajalca
  • Izdelano v Nemčiji
  • Oeko-Tex® kvalitetna znamka
  • CE-oznaka
  • Odprema takoj po prejetju plačila
  • Možnosti plačila

    Vorkasse PayPal
    Kreditkarte via PayPal Kreditkarte via Paypal

Öko-Tex textiles Vertrauen